
کشک بادمجان با گردو
کشک بادمجان با گردو کوزین ایرانی که برای شام صرف می شود.
Ingredients
- 6 قاشق غذاخوری کشک محلی
- ۴ لیوان آب ولرم
- ۱/۲ لیوان گردوی کوبیده شده
- ۳ عدد بادمجان متوسط
- ۱ قاشق چای خوری نمک
- ۱/۲ قاشق چای خوری زردچوبه و فلفل سیاه
- ۱ قاشق غذاخوری نعناع خشک
- ۲ قاشق غذاخوری پیاز سرخ شده
Instructions
- بادمجان را حلقه ای خرد کرده و در روغن سرخ می کنیم. نمک و زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه کرده در حین سرخ شدن با قاشق له می کنیم. وقتی خوب مغز پخت شد گردو را اضافه می کنیم و خیلی کم تفت می دهیم تا حدی که سفت نشود.
- کشک محلی را به خوبی هم زده تا صاف شود. اگر ازکشک کارخانه ای استفاده میکنید ۷ الی ۸ قاشق غذا خوری استفاده کنید چرا که شیرین است و مزه ی کشک محلی را ندارد. آب را کم کم به کشک اضافه کنید تا مخلوط گوله نشود سپس به خوبی هم می زنیم.
- در ظرف دیگری نعنا را در روغن داغ اضافه کرده و بعد از دو الی سه ثانیه شعله را خاموش می کنیم. از سوختن نعنا و قهوه ای رنگ شدن آن جلوگیری کنید.
- در انتها پیاز سرخ شده، کشک و نعنا را روی شعله کم مخلوط کرده و به یک طرف مدام هم می زنیم. با مشاهده حرارت از غذا شعله را خاموش کرده و دو سه بار دیگر هم می زنیم.