کشک بادمجان با گردو

کشک بادمجان با گردو

کشک بادمجان با گردو

کشک بادمجان با گردو

کشک بادمجان با گردو کوزین ایرانی که برای شام صرف می شود.
Total Time 1 hour
Course Main Course, وعده اصلی
Cuisine ایرانی
Servings 6 نفر

Ingredients
  

  • 6 قاشق غذاخوری کشک محلی
  • ۴ لیوان آب ولرم
  • ۱/۲ لیوان گردوی کوبیده شده
  • ۳ عدد بادمجان متوسط
  • ۱ قاشق چای خوری نمک
  • ۱/۲ قاشق چای خوری زردچوبه و فلفل سیاه
  • ۱ قاشق غذاخوری نعناع خشک
  • ۲ قاشق غذاخوری پیاز سرخ شده

Instructions
 

  • بادمجان را حلقه ای خرد کرده و در روغن سرخ می کنیم. نمک و زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه کرده در حین سرخ شدن با قاشق له می کنیم. وقتی خوب مغز پخت شد گردو را اضافه می کنیم و خیلی کم تفت می دهیم تا حدی که سفت نشود.
  • کشک محلی را به خوبی هم زده تا صاف شود. اگر ازکشک کارخانه ای استفاده میکنید ۷ الی ۸ قاشق غذا خوری استفاده کنید چرا که شیرین است و مزه ی کشک محلی را ندارد. آب را کم کم به کشک اضافه کنید تا مخلوط گوله نشود سپس به خوبی هم می زنیم.
  • در ظرف دیگری نعنا را در روغن داغ اضافه کرده و بعد از دو الی سه ثانیه شعله را خاموش می کنیم. از سوختن نعنا و قهوه ای رنگ شدن آن جلوگیری کنید.
  • در انتها پیاز سرخ شده، کشک و نعنا را روی شعله کم مخلوط کرده و به یک طرف مدام هم می زنیم. با مشاهده حرارت از غذا شعله را خاموش کرده و دو سه بار دیگر هم می زنیم.

Notes

کشک بادمجان با گردو تزیین شده
Keyword دستور پخت, دستور پخت کشک بادمجان با گردو, کشک بادمجان با گردو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Recipe Rating