کیک هویج و گردو و دارچین

کیک هویج و گردو و دارچین

کیک گردو و هویج و دارچین

کیک هویج و گردو و دارچین

کیک هویچ و گردو و دارچین یک دسر آمریکایی است که اخیرا بسیار مورد توجه آشپزها و قنادهای ایرانی نیز قرار گرفته.
Prep Time 10 mins
Cook Time 35 mins
Total Time 45 mins
Course Dessert
Cuisine American
Servings 9 نفر
Calories 364 kcal

Ingredients
  

  • 2 عدد تخم مرغ درشت
  • ۳/۴ لیوان روغن کانولا
  • ۱ لیوان شکر قهوه ای
  • ۳/۴ قاشق چای خوری وانیل
  • ۱ قاشق چای خوری بکینگ پودر
  • ۱ قاشق چای خوری جوش شیرین
  • یک قاشق چای خوری دارچین
  • نمک
  • ۱/۲ لیوان آرد
  • ۱/۲ لیوان هویج رنده شده
  • ۱/۲ لیوان گردوی خرد شده
  • پودر شکر برای تزیین روی کیک

Instructions
 

  • پیش گرمایش فر تا ۳۵۰ درجه
  • مخلوط تخم مرغ ها، روغن، شکر و وانیل در یک کاسه کوچک و میکس کردنشان
  • اضافه نمودن بکینگ پودر، جوش شیرین، دارچین و نمک. میکس کردن تا کامل به خورد مخلوط برود
  • ریختن مخلوط در آرد و میکس کردن. هم زدن تا تلفیق کامل مخلوط و آرد
  • تا کردن در گردوها و هویچ ها
  • اسپری کردن یک قالب پخت ۸ در ۸ با اسپری پخت و پخش خمیر در قالب حاضر و آماده
  • پخت در ۳۵۰ درجه به مدت ۳۵-۳۷ دقیقه تا زمانی که خلال دندان در وسط کیک تمیز بیرون آید
  • تزیین کیک آماده شده با پودر شکر

Notes

Keyword دستور پخت, کیک, کیک گردو, کیک گردو هویج, کیک هویج و گردو و دارچین, کیک هویچ و گردو

ارزش غذایی : وزن: ۹۲ گرم | کالری: ۳۶۴ کیلو کالری | کربوهیدرات: ۳۴ گرم | پروتیین : ۵ گرم | چربی : ۲۳ گرم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Recipe Rating