کیک قهوه و گردو

کیک قهوه و گردو
کیک قهوه و گردو یک کیک با طعم غیر محسوس است : قهوه طعم شیرینی می دهد و این شیرینی، کیک را لایت و دلپذیر نگه می دارد. دستور پخت این پست، هشت تا ده تکه کیک برای شما همراه دارد و یک ساعت از زمان شما را می گیرد.
Equipment
- دو عدد تابه (قالب)
- هم زن برقی
Ingredients
- 250 گرم کره
- ۱۰۰ میلی لیتر قهوه سیاه غلیظ
- ۲۸۰ گرم آرد
- ۲۵۰ گرم شکر
- ۱/۲ قاشق چای خوری بکینگ پودر
- ۴ عدد تخم مرغ
- ۱ قاشق چای خوری وانیل
- ۸۵ گرم گردو (خرد شده، به اندازه دو قاشق غذاخوری تکه ها کامل خرد نشده باشند)
- ۱۰۰ گرم پودر قند
- ۱۵۰ میلی لیتر خامه پرچرب
- ۱۰۰ گرم ماسکارپونه (پنیر)
Instructions
- فر را تا ۱۸۰ درجه سلسیوس معادل ۳۵۶ درجه فارنهایت گرم کرده، قالب کیک (۲*۲۰) را با کره چرب کرده و با کاغذ روغنی شیرینی پزی پوشانده. دو قاشق غذاخوری از قهوه را کنار بگذارید.
- کره، آرد، شکر، بکینگ پودر، تخم مرغ ها، وانیل و نصف قهوه باقی مانده را در یک ظرف بزرگ با هم زن برقی مخلوط کرده تا خمیری بدون گوله به دست آید. خمیر را در گردوهای کامل خرد شده مخلوط کرده سپس نیمی از آن را در یک قالب و نیمی دیگر را در قالب دیگر پخش می کنیم. گردوهای کمتر خرد شده را روی خمیر پخش می کنیم. به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه کیک ها را پخته تا طلایی و پف کرده شوند. سیخ چوبی یا خلال دندان از وسط هر دو کیک تر و تمیز بیرون آمد آماده هستند. کیک ها را با باقی مانده قهوه نمناک می کنیم و اجازه می دهیم در قالب سرد شوند.
- در اثنای سرد شدن عملیات تهیه خامه را انجام می دهیم: پودر قند، خامه و ماسکارپونه را با هم زن برقی به هم زده و دو قاشق قهوه ای که در گام اول نگه داشته بودیم را روی آن می ریزیم. قهوه و خامه را مخلوط می کنیم تا رنگ قهوه به خود بگیرد سپس خامه را روی یکی از کیک ها پخش می کنیم و کیک دوم را روی کیک زیرین قرار می دهیم به حالتی که خامه بین هر دو قرا گیرد کمی پودر قند و چند عدد نیم گردو را برای تزیین روی آن پخش می کنیم (مانند تصویر)