کشک بادمجان با گردو تزیین شده
کشک بادمجان با گردو

کشک بادمجان با گردو

کشک بادمجان با گردو کوزین ایرانی که برای شام صرف می شود.
Total Time 1 hr
Course Main Course, وعده اصلی
Cuisine ایرانی
Servings 6 نفر

Ingredients
  

  • 6 قاشق غذاخوری کشک محلی
  • ۴ لیوان آب ولرم
  • ۱/۲ لیوان گردوی کوبیده شده
  • ۳ عدد بادمجان متوسط
  • ۱ قاشق چای خوری نمک
  • ۱/۲ قاشق چای خوری زردچوبه و فلفل سیاه
  • ۱ قاشق غذاخوری نعناع خشک
  • ۲ قاشق غذاخوری پیاز سرخ شده

Instructions
 

  • بادمجان را حلقه ای خرد کرده و در روغن سرخ می کنیم. نمک و زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه کرده در حین سرخ شدن با قاشق له می کنیم. وقتی خوب مغز پخت شد گردو را اضافه می کنیم و خیلی کم تفت می دهیم تا حدی که سفت نشود.
  • کشک محلی را به خوبی هم زده تا صاف شود. اگر ازکشک کارخانه ای استفاده میکنید ۷ الی ۸ قاشق غذا خوری استفاده کنید چرا که شیرین است و مزه ی کشک محلی را ندارد. آب را کم کم به کشک اضافه کنید تا مخلوط گوله نشود سپس به خوبی هم می زنیم.
  • در ظرف دیگری نعنا را در روغن داغ اضافه کرده و بعد از دو الی سه ثانیه شعله را خاموش می کنیم. از سوختن نعنا و قهوه ای رنگ شدن آن جلوگیری کنید.
  • در انتها پیاز سرخ شده، کشک و نعنا را روی شعله کم مخلوط کرده و به یک طرف مدام هم می زنیم. با مشاهده حرارت از غذا شعله را خاموش کرده و دو سه بار دیگر هم می زنیم.

Notes

کشک بادمجان با گردو تزیین شده
Keyword دستور پخت, دستور پخت کشک بادمجان با گردو, کشک بادمجان با گردو

Leave a Comment

Recipe Rating