کیک هویج و گردو و دارچین

کیک هویج و گردو و دارچین
کیک هویچ و گردو و دارچین یک دسر آمریکایی است که اخیرا بسیار مورد توجه آشپزها و قنادهای ایرانی نیز قرار گرفته.
Ingredients
- 2 عدد تخم مرغ درشت
- ۳/۴ لیوان روغن کانولا
- ۱ لیوان شکر قهوه ای
- ۳/۴ قاشق چای خوری وانیل
- ۱ قاشق چای خوری بکینگ پودر
- ۱ قاشق چای خوری جوش شیرین
- یک قاشق چای خوری دارچین
- نمک
- ۱/۲ لیوان آرد
- ۱/۲ لیوان هویج رنده شده
- ۱/۲ لیوان گردوی خرد شده
- پودر شکر برای تزیین روی کیک
Instructions
- پیش گرمایش فر تا ۳۵۰ درجه
- مخلوط تخم مرغ ها، روغن، شکر و وانیل در یک کاسه کوچک و میکس کردنشان
- اضافه نمودن بکینگ پودر، جوش شیرین، دارچین و نمک. میکس کردن تا کامل به خورد مخلوط برود
- ریختن مخلوط در آرد و میکس کردن. هم زدن تا تلفیق کامل مخلوط و آرد
- تا کردن در گردوها و هویچ ها
- اسپری کردن یک قالب پخت ۸ در ۸ با اسپری پخت و پخش خمیر در قالب حاضر و آماده
- پخت در ۳۵۰ درجه به مدت ۳۵-۳۷ دقیقه تا زمانی که خلال دندان در وسط کیک تمیز بیرون آید
- تزیین کیک آماده شده با پودر شکر
ارزش غذایی : وزن: ۹۲ گرم | کالری: ۳۶۴ کیلو کالری | کربوهیدرات: ۳۴ گرم | پروتیین : ۵ گرم | چربی : ۲۳ گرم